Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu12g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Kaurahiutale 4.2g16kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Atria kevyt jauheliha73g124kcal13.9g0g7.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g10g34kcal1.7g0.6g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g436kcal35.6g6.6g28.8g0.8g
Valittu annoskoko108g218kcal17.8g3.3g14.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g109kcal8.9g1.7g7.2g0.2g
Arvot/100g100g202kcal16.5g3.1g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203