Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g49g17kcal0.7g2.9g0.2g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena3.7g14kcal0g3.4g0g0g
Ketsuppi, meira4.5g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g234kcal20.6g14g10.4g0g
Valittu annoskoko108g117kcal10.3g7g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna54g59kcal5.2g3.5g2.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365