Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)37g15kcal0.6g3g0g0.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%19g23kcal0.5g0.8g1.9g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 47g60kcal9.7g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g219kcal21.8g8g10.8g1.2g
Valittu annoskoko108g110kcal10.9g4g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g55kcal5.5g2g2.7g0.3g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.7g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796