Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Pennepasta, Gallo28g94kcal3.5g19g0.4g1.7g
Herkkusieni 23g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 26g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton8.4g5.9kcal0.8g0.3g0.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g263kcal10.6g39.2g7g4.2g
Valittu annoskoko108g132kcal5.3g19.6g3.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna54g66kcal2.7g9.8g1.8g1.1g
Arvot/100g100g122kcal4.9g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605