Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu45g73kcal12.5g0g2.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ranskankerma Valio19g53kcal0.5g0.7g5.3g0g
Sinappi 1.5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.7g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g310kcal29.8g4.4g19.2g0.8g
Valittu annoskoko109g155kcal14.9g2.2g9.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g78kcal7.5g1.1g4.8g0.2g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412