Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g21g13kcal0.2g0.9g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Parsa 83g13kcal1.1g1g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g77kcal3g8g2.8g2.6g
Valittu annoskoko108g39kcal1.5g4g1.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g19kcal0.8g2g0.7g0.7g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894