Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl42g49kcal9.2g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g3.6g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Herne 10g6.9kcal0.5g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)40g72kcal0.8g2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g313kcal21.8g9.4g20.6g0.8g
Valittu annoskoko108g156kcal10.9g4.7g10.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g78kcal5.5g2.4g5.2g0.2g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.3g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729