Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 64g12kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Hasselpähkinä 5.6g36kcal0.8g0.2g3.4g1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g4.3g14kcal2.2g1.2g0g0.7g
Punainen linssi risenta 500g=6dl5.9g18kcal1.5g3g0.1g0.5g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g29g46kcal0.4g0.3g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g250kcal10.6g12.6g17.4g5.2g
Valittu annoskoko109g125kcal5.3g6.3g8.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna54g62kcal2.7g3.2g4.4g1.3g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.8g8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994