Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g13g29kcal2.3g1.5g1.4g1.8g
Lihaliemi laimennettu 6.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour16g47kcal0.5g0.7g4.7g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Kinkkusuikale, Portti19g24kcal3.2g0.1g1.3g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki9g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Paprika, punainen8.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Liivate 0.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g70kcal0.4g0.6g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g401kcal15.4g9.4g33.2g4.4g
Valittu annoskoko109g201kcal7.7g4.7g16.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna54g100kcal3.9g2.4g8.3g1.1g
Arvot/100g100g185kcal7.1g4.3g15.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370