Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.4g0.8kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen33g46kcal6.2g0g2.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g49kcal3.8g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g351kcal24.6g29.2g14.8g1.2g
Valittu annoskoko109g176kcal12.3g14.6g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g88kcal6.2g7.3g3.7g0.3g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.5g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418