Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g8.8g30kcal0.7g6.3g0.2g0.6g
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)5.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 22g23kcal0.8g3.9g0.2g0.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)33g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)8.8g16kcal2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g172kcal8.2g26.8g2.8g4.2g
Valittu annoskoko109g86kcal4.1g13.4g1.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna54g43kcal2.1g6.7g0.7g1.1g
Arvot/100g100g79kcal3.8g12.3g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349