Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 88g99kcal18.5g0g2.6g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g331kcal37.4g1g19.4g0.4g
Valittu annoskoko109g165kcal18.7g0.5g9.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna54g83kcal9.4g0.3g4.9g0.1g
Arvot/100g100g152kcal17.2g0.5g8.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196