Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 28g32kcal5.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)14g5.6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.1g10kcal0g0g1.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu18g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g147kcal13.8g8.4g6g2.2g
Valittu annoskoko109g73kcal6.9g4.2g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g37kcal3.5g2.1g1.5g0.6g
Arvot/100g100g68kcal6.4g3.9g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752