Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta8.4g30kcal0.9g6g0.1g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g4.4g15kcal0.5g2.4g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.9g6kcal1g0.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä12g13kcal0.9g2.2g0.1g1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3g7kcal0.9g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g236kcal16.8g24.4g7.8g2.8g
Valittu annoskoko109g118kcal8.4g12.2g3.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g59kcal4.2g6.1g2g0.7g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305