Kalakeitto Thain tapaan

Kiehauta vesi ja mausteet.

Suikaloi vihannekset ja lohi ohuiksi.

Lisää kaali ja pilkottu sipuli kiehuvaan liemeen ja vähennä lieden lämpöä siten ettei liemi kiehu.

Anna kypsyä 5 minuuttia, lisää sitten siitakesienet, lohi ja nuudelit.

Anna hautua 5 minuuttia.

Tarkista maku ja nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 579 grammaa

Lindssa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tom yam tahna (Sipce up)3.1g8.9kcal0g0.8g0.6g0g
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Siitakesieni, luomu, pirkka6.3g2.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Lohifilee19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Sipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Riisinuudeli Aroi (punnittu kuivana)4.7g17kcal0.4g4g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g139kcal8.4g11g6.4g1g
Valittu annoskoko109g69kcal4.2g5.5g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g35kcal2.1g2.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3.9g5.1g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93258