Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 56g47kcal10.3g0g0.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.8g2.4kcal0.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)9g30kcal3.5g0g1.8g0g
Korppujauho 3.8g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Maitojauhe rasvaton 2.8g10kcal0.9g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g257kcal30.4g8.6g12.2g0.4g
Valittu annoskoko109g129kcal15.2g4.3g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna54g64kcal7.6g2.2g3.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171