Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Kidneypapu, suolaliemessä33g36kcal2.6g5.9g0.2g2.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 20g63kcal5.2g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 13g2.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g249kcal16.6g17.2g12.2g7.4g
Valittu annoskoko109g125kcal8.3g8.6g6.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna55g62kcal4.2g4.3g3.1g1.9g
Arvot/100g100g114kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826