Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen16g112kcal0g0g12.4g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2.1g14.1g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Mustikka metsä- 21g9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g572kcal9.4g62.8g29.8g2.8g
Valittu annoskoko109g286kcal4.7g31.4g14.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g143kcal2.4g15.7g7.5g0.7g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206