Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 33g22kcal4.7g0g0.4g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)38g38kcal0.3g0.9g3.7g0g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g4.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g2.8g4.1kcal0.2g0.9g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g166kcal11.2g8.6g9.6g0.6g
Valittu annoskoko109g83kcal5.6g4.3g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g41kcal2.8g2.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g4g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027