Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g7.8g27kcal2.2g0.2g2g0g
Pirkka salsadippi medium14g8.2kcal0.1g1.8g0g0.2g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g16g19kcal0.4g0.8g1.6g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)23g5.9kcal0.2g1g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi16g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g31g23kcal5.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g192kcal16.8g9.2g9.6g0.6g
Valittu annoskoko109g96kcal8.4g4.6g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g48kcal4.2g2.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.7g4.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155