Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kevytkerma13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g106kcal2.4g9.2g6.2g2.2g
Valittu annoskoko109g53kcal1.2g4.6g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g27kcal0.6g2.3g1.6g0.6g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943