Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Vehnälese 1g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g94kcal0g0g10.4g0g
Porkkanaraaste 200g31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Tomusokeri 1dl=60g7.8g31kcal0g7.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 16g45kcal1.7g0.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g622kcal8.8g73.6g31.6g3.2g
Valittu annoskoko109g311kcal4.4g36.8g15.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna54g156kcal2.2g18.4g7.9g0.8g
Arvot/100g100g286kcal4g33.9g14.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696