Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki63g56kcal9.4g1.6g1.2g0g
Kauralese 5.6g20kcal1g2.6g0.4g1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g285kcal30.4g9g13.4g2g
Valittu annoskoko109g142kcal15.2g4.5g6.7g1g
Annoskoko puolitettuna54g71kcal7.6g2.3g3.4g0.5g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396