Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Kantarelli 9g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g179kcal13.4g5.6g10.4g1.8g
Valittu annoskoko109g90kcal6.7g2.8g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g45kcal3.4g1.4g2.6g0.5g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993