Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton22g48kcal2.5g0.5g4.2g0g
Porkkanaraaste 200g16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Rypsiöljy rainbow0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g70g79kcal1.6g17.5g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g277kcal8.4g37.6g10.6g2.2g
Valittu annoskoko109g139kcal4.2g18.8g5.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g69kcal2.1g9.4g2.7g0.6g
Arvot/100g100g127kcal3.9g17.3g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711