Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g25g4.3kcal0.5g0.5g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g404kcal22.8g2.8g33.4g0.6g
Valittu annoskoko109g202kcal11.4g1.4g16.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g101kcal5.7g0.7g8.4g0.2g
Arvot/100g100g186kcal10.5g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492