Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa42g7.1kcal0.2g1g0.3g0.3g
Tomaatti 17g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g8.3g5.1kcal0.9g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g21g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Lihaliemikuutio Kania0.7g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g106kcal9.4g7g4.4g1.4g
Valittu annoskoko109g53kcal4.7g3.5g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g27kcal2.4g1.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391