Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 25g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g13g20kcal0.3g0.5g1.9g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g28g9kcal0.7g1.4g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g159kcal12g6.4g9.2g3.4g
Valittu annoskoko109g79kcal6g3.2g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna54g40kcal3g1.6g2.3g0.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901