Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g10g47kcal0.8g7.1g1.7g0.4g
Suolapähkinä, taffel2.6g17kcal0.7g0.4g1.4g0.2g
Suklaa tumma 5.2g27kcal0.2g2.8g1.6g0.3g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 26g44kcal2g1g3.4g0.7g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3.1g8.9kcal0.5g0g0.8g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.5g4.2kcal0.2g0.3g0.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g13g75kcal3.9g1.5g6g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.3kcal0.4g0.6g0.5g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen5.2g28kcal0.6g2.6g1.7g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.6g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g677kcal21g56.4g40.4g5.6g
Valittu annoskoko109g338kcal10.5g28.2g20.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna54g169kcal5.3g14.1g10.1g1.4g
Arvot/100g100g311kcal9.7g25.9g18.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882