Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g50g58kcal1.4g2g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)25g41kcal6.2g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g377kcal22.8g32.8g16.4g1.4g
Valittu annoskoko109g188kcal11.4g16.4g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g94kcal5.7g8.2g4.1g0.4g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781