Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 84g70kcal15.3g0g0.9g0g
Pekoni rasvainen 12g44kcal1.4g0g4.3g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g257kcal35.8g0.4g12.2g1.6g
Valittu annoskoko109g128kcal17.9g0.2g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna54g64kcal9g0.1g3.1g0.4g
Arvot/100g100g118kcal16.5g0.2g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900