Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 45g17kcal0.4g3.1g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 19g26kcal0.5g5.7g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g13g31kcal2.4g0g2.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g13g15kcal0.4g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g268kcal14.2g20.4g14.2g2.8g
Valittu annoskoko109g134kcal7.1g10.2g7.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g67kcal3.6g5.1g3.6g0.7g
Arvot/100g100g123kcal6.5g9.4g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059