Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g52g144kcal8.9g0g12g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g1.1g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g29g104kcal4g19.1g0.8g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g521kcal26.8g41.6g26g4.6g
Valittu annoskoko109g261kcal13.4g20.8g13g2.3g
Annoskoko puolitettuna54g130kcal6.7g10.4g6.5g1.2g
Arvot/100g100g240kcal12.3g19.1g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913