Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g11g38kcal1g8.3g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Kikherne säilötty 100g13g14kcal0.7g2.2g0.2g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g2.2g6.6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g221kcal13g29.4g5.2g2g
Valittu annoskoko109g110kcal6.5g14.7g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna54g55kcal3.3g7.4g1.3g0.5g
Arvot/100g100g102kcal6g13.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553