Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 44g56kcal9.1g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g44g16kcal0.8g2.8g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g11g10kcal0.9g1.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g189kcal22.4g10.8g6g2.4g
Valittu annoskoko109g95kcal11.2g5.4g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna55g47kcal5.6g2.7g1.5g0.6g
Arvot/100g100g87kcal10.3g5g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040