Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai200g739kcal10g63.9g49.9g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g414kcal47.4g0g25g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%50g140kcal14.5g1.2g8.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g2941kcal151.6g171.4g183.6g22.4g
Valittu annoskoko1080g1470kcal75.8g85.7g91.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna540g735kcal37.9g42.9g45.9g5.6g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249