Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 75g54kcal1.4g10.8g0.1g0.8g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g180g234kcal36g0g10.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g188g469kcal35.6g0.1g41.2g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä150g102kcal4.7g18g1.1g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 488g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1717kcal155.4g57.8g106.4g10.6g
Valittu annoskoko1080g858kcal77.7g28.9g53.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna540g429kcal38.9g14.5g26.6g2.7g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049