Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1000g386kcal1.6g81.6g0.9g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1737kcal5g220.2g82.6g30g
Valittu annoskoko1080g868kcal2.5g110.1g41.3g15g
Annoskoko puolitettuna540g434kcal1.3g55.1g20.7g7.5g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339