Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g351g210kcal5.3g45.6g0.4g3.2g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g531kcal19.4g103.2g1.8g16g
Valittu annoskoko1080g266kcal9.7g51.6g0.9g8g
Annoskoko puolitettuna540g133kcal4.9g25.8g0.5g4g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162850