Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka30g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g345g334kcal24.1g44.8g1.7g20g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)375g112kcal3.7g22.5g0.7g3.7g
Makaroni, pasta 112g368kcal11.5g74.6g1.2g3.8g
Pinaatti 38g5kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g2115kcal84g303.6g50.2g63.4g
Valittu annoskoko1080g1058kcal42g151.8g25.1g31.7g
Annoskoko puolitettuna540g529kcal21g75.9g12.6g15.9g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284