Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g450g1665kcal20.3g139.5g112.5g16.7g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g180g198kcal41.4g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g225g315kcal17.3g27g15.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)169g34kcal1g5.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g4454kcal161.4g350.2g265.2g35.4g
Valittu annoskoko1080g2227kcal80.7g175.1g132.6g17.7g
Annoskoko puolitettuna540g1114kcal40.4g87.6g66.3g8.9g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822