Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi429g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 26g19kcal3.4g0.3g0.1g1.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)22g193kcal0g0g21.5g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl593g2015kcal83g379.3g18.4g32.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g4455kcal172.8g759.2g80g68.8g
Valittu annoskoko1080g2227kcal86.4g379.6g40g34.4g
Annoskoko puolitettuna540g1114kcal43.2g189.8g20g17.2g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108