Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g91g136kcal3.9g29.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%285g342kcal8.8g12.5g28.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g29g73kcal5.2g13.2g2.2g4.6g
Kananmuna kuoreton 78g112kcal9.8g0.2g8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 598g1360kcal113.5g0g101.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g4042kcal282.4g110g280.6g9.2g
Valittu annoskoko1080g2021kcal141.2g55g140.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna540g1011kcal70.6g27.5g70.2g2.3g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745