Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 265g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Perunajauhot,rainbow241g782kcal0.2g195.5g0.2g3.4g
Sokeri 205g833kcal0g204.9g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Mansikka 142g66kcal0.7g11.9g0.3g2.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g71g277kcal0g69.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 142g58kcal1.4g5.8g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g4810kcal71.6g981.4g57.6g22.8g
Valittu annoskoko1080g2405kcal35.8g490.7g28.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna540g1203kcal17.9g245.4g14.4g5.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386