Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 337g129kcal3.4g23.3g0.7g8.4g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Ruokaöljy keskiarvo 16g139kcal0g0g15.7g0g
Paistijauheliha 10%450g764kcal89.9g0g45g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Riisi tumma 191g667kcal13.4g137.6g4.4g7.6g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g3524kcal217.8g332.4g137.8g36.2g
Valittu annoskoko1080g1762kcal108.9g166.2g68.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna540g881kcal54.5g83.1g34.5g9.1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327