Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President225g581kcal42.7g1.1g45g0g
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 56g121kcal17.4g0g5.6g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1891kcal127.8g50.4g131.2g15.8g
Valittu annoskoko1080g946kcal63.9g25.2g65.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna540g473kcal32g12.6g32.8g4g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663