Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g450g2475kcal4.5g4.5g270g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten270g891kcal63.5g121.5g56.7g29.7g
Canderel makeutusjauhe60g230kcal1.7g55.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g9174kcal151.4g381.8g863.4g59.4g
Valittu annoskoko1080g4587kcal75.7g190.9g431.7g29.7g
Annoskoko puolitettuna540g2293kcal37.9g95.5g215.9g14.9g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655