Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 90g53kcal8.8g2.7g0.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl398g1465kcal115.5g0g111.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g159g956kcal33.4g10.5g86g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g30g10kcal0g0g0g23.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)45g114kcal7.4g15.3g2.7g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g6238kcal415.6g81.6g468.6g74.8g
Valittu annoskoko1080g3119kcal207.8g40.8g234.3g37.4g
Annoskoko puolitettuna540g1559kcal103.9g20.4g117.2g18.7g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488