Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi287g1292kcal18.7g172.2g60.3g8.9g
Voi, 1 tl, 5 g60g437kcal0.6g0.6g47.8g0g
Mascarpone (250g)299g1561kcal13.5g13.5g161.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl239g813kcal4.8g7.2g83.7g0g
Baileys, Irish Cream, Original120g419kcal3.8g23.9g18.8g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g22g70kcal1.6g11.6g1.5g0.6g
Liivate 54g188kcal46.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g9558kcal178.2g458g747.4g19g
Valittu annoskoko1080g4779kcal89.1g229g373.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna540g2389kcal44.6g114.5g186.9g4.8g
Arvot/100g100g443kcal8.3g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242