Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi200g1440kcal2g2g160g0g
Sokeri 260g1055kcal0g259.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g400g2324kcal87.6g38g202.4g41.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g10266kcal234.2g600.8g769.8g83.2g
Valittu annoskoko1080g5133kcal117.1g300.4g384.9g41.6g
Annoskoko puolitettuna540g2567kcal58.6g150.2g192.5g20.8g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606